NBA žvaigždė Luka Dončičius gavo naujausią 66 žvėrį iš "Apocalypse".

Naujienos data: 2023-01-20 18:39:38, Peržiūros: 2064

Ką tik atskleistas naujausias 66 žvėris iš "Apokalipsės". 750 arklio galių "Hellfire 66" buvo sukurtas specialiai NBA žvaigždei Lukai Dončičiui. Šį monstrą jau teko matyti vairuojamą Dalaso "Mavericks" žvaigždės. Šią savaitę L. Doničius buvo pastebėtas atvykstantis į "Mavericks" ir "Hawks" rungtynes naujuoju sunkvežimiu. Jis padarė nemažą įspūdį visiems.

"Hellfire" sukūrė Apokalipsė. Jis yra didžiulis, daugiau nei 2 metrų pločio ir 6,24 metrų ilgio. Apocalypse 66 turi tiuninguotą "Hemi Hellcat" variklį, išvystantį 750 arklio galių (567 kw).

Ir nepaisant savo dydžio, jis gali įsibėgėti nuo 0 iki 100 kilometrų per valandą per mažiau nei keturias sekundes.

Šie sunkvežimiai, pagaminti Fort Loderdeilyje, Floridoje, turi ištikimų pasekėjų. Ir logiška, kodėl. Per savo istoriją Floridoje įsikūrusi bendrovė pagamino daug pagal užsakymą sukonstruotų 6x6 sunkvežimių, vienas iš jų - "Ford Bronco" su "Dark Horse" motyvais. Kadaise buvęs standartinis "Ford Bronco" modelis "Dark Horse" dabar yra viena iš labiausiai gąsdinančių transporto priemonių keliuose.

Jis gali atremti bet kokį į jį pataikiusį sviedinį, nes turi iš juodo kevlaro pagamintą šarvuotą dangą. Kevlaras – aromatinių angliavandenilių pagrindu sudarytas poliamidinis pluoštas.

Be to, jis turi plieninius šoninius slenksčius, visiškai nuimamas duris ir pagal užsakymą pagamintą galinį viršų.

Šį 66 Jeep Gladiator taip pat sukūrė Apocalypse. Jame sumontuotas pagal užsakymą sureguliuotas "EcoDiesel V6" variklis, galintis sukti visus šešis ratus, ir firminė transmisija. Šie sunkvežimiai ne tik galingi, bet ir gražiai įrengti tiek viduje, tiek išorėje. Sunkvežimiuose įrengtas odinis interjeras, kuris rankomis pasiūtas nuo grindų iki lubų. Juose taip pat gausu technologijų.

Daugumoje sunkvežimių įrengtos aukščiausio lygio garso sistemos, didžiuliai informacinių ir pramoginių technologijų ekranai, šildomos ir vėsinamos sėdynės.

Be to, "Apocalypse" dar vadina "Juggernaut".

Šešiavietę "Ram 1500 TRX" versiją bendrovė vadina "mūsų linijos Apex plėšrūnu".



 NBA žvaigždė Luka Dončičius gavo naujausią 66 žvėrį iš  NBA žvaigždė Luka Dončičius gavo naujausią 66 žvėrį iš  NBA žvaigždė Luka Dončičius gavo naujausią 66 žvėrį iš  NBA žvaigždė Luka Dončičius gavo naujausią 66 žvėrį iš  NBA žvaigždė Luka Dončičius gavo naujausią 66 žvėrį iš  NBA žvaigždė Luka Dončičius gavo naujausią 66 žvėrį iš  NBA žvaigždė Luka Dončičius gavo naujausią 66 žvėrį iš  NBA žvaigždė Luka Dončičius gavo naujausią 66 žvėrį iš  NBA žvaigždė Luka Dončičius gavo naujausią 66 žvėrį iš
Grįžti į naujienas
  • DPD
  • Citadele
  • SEB
  • MasterCard
  • VISA
  • Paysera