Labai elegantiškas elektrinis "Peugeot Inception" koncepcinis automobilis

Naujienos data: 2023-01-12 23:58:14, Peržiūros: 1199

Pristatytas koncepcinis automobilis, kuris atspindi "Peugeot" ateities elektromobilių viziją.

"Peugeot Inception Concept" debiutavo parodoje CES 2023. Nors mažai tikėtina, kad kada nors išvysime tokį pat serijinį modelį, jis demonstruoja technologijas ir aptakias kreives, kurios "įkvėps būsimus gamintojo produktus".

Teigiama, kad jis gali nuvažiuoti iki 497 mylių ir yra varomas 100 kWh akumuliatoriaus. Viduje yra du elektros varikliai, kurių kiekvienas išvysto beveik 640 arklio galių. Nuo 0 iki 62 mylių per valandą jis gali įsibėgėti per mažiau nei tris sekundes.

Gamintojo teigimu, dizainas atspindi naują "Peugeot" filosofiją ir yra paprastesnis nei kitų "Peugeot" automobilių. Nuo 2025 m. modelių estetika bus panaši.

Per durų sluoksnį einanti "Tech Bar", kuri gali siųsti įvairius pranešimus vairuotojui ar keleiviams artėjant, yra dalis borto technologijų. Ji, naudodama dirbtinį intelektą, automatiškai sureguliuos vairuotojo sėdynės padėtį, temperatūrą, važiavimo režimą ir multimedijos parinktis, kai tik vartotojas įžengs į automobilį. Technologijų juostoje netgi rodomas dabartinis akumuliatoriaus įkrovos lygis.

Naujos kartos "Peugeot" technologijos "iCockpit" versiją galima rasti "Inception" salone. Ji apima visiškai naują "Hypersquare" sistemą be vairo, kuri įkvėpimo semiasi iš vaizdo žaidimų. Vietoj to joje naudojama vairavimo pagal laidus technologija ir skaitmeninis elektrinis valdymas.

Iki "dešimtmečio pabaigos" "Hypersquare" planuojama įdiegti kitos kartos gamoje esančiame automobilyje.



 Labai elegantiškas elektrinis  Labai elegantiškas elektrinis  Labai elegantiškas elektrinis
Grįžti į naujienas
  • DPD
  • Citadele
  • SEB
  • MasterCard
  • VISA
  • Paysera