Mercedes E klasės automobilyje bus įdiegta asmenukių kamera ir super ekranas su "TikTok" funkcija.

Naujienos data: 2023-02-27 16:52:21, Peržiūros: 1734

Naujasis E klasės "Mercedes" gali būti jums tinkama transporto priemonė, jei kada nors vairuodami pajutote norą įkelti "TikTok" vaizdo įrašą.

Ką tik pirmą kartą buvo parodyta naujojo Vokietijos automobilių gamintojo sedano kabina, ir tai yra absoliuti technologijų šventė.

Pirmiausia į akis krinta prietaisų skydelis, kuriame įrengti įvairūs ekranai.

2024 m. E klasėje bus galima pasirinkti "Mercedes-Benz User Experience" (MBUX) superekraną su trimis ekranais.

MBUX "Hyperscreen" ekranas, kuris anksčiau buvo montuojamas EQS modelyje, buvo šiek tiek sumažintas.

Tai didelė informacinė ir pramogų sistema, kurioje kaip papildoma galimybė yra net priekiniam keleiviui skirtas ekranas.

Tai tikrai išmani įranga, kuri veikia tik tada, kai automobilis aptinka viduje esantį keleivį. Be to, dėl dvigubos šviesos kontrolės ekrano technologijos sumažėja vairuotojo sėdynės matomumas.

Tačiau "MBUX Superscreen" turi ir daugiau gudrybių.

Prie prietaisų skydelio viršaus pritvirtinta visiškai nauja vaizdo ir asmenukių kamera, kad galėtumėte daryti tiek nuotraukų ir vaizdo įrašų, kiek norite (kol stovite vietoje ir niekur nevažiuojate).

Vietoj to, kad per "Android Auto" arba "Apple CarPlay" veidrodinį ekraną atspindėtumėte trečiųjų šalių programėles, jas galėsite įdiegti net tiesiogiai.

Mercedes teigia, kad netolimoje ateityje paleis programėlių parduotuvę su "palaipsniui plečiamu programėlių asortimentu".

Iš pradžių "Mercedes E-Class" bus galima įsigyti keletą programėlių, įskaitant "Angry Birds", "Zoom", "TikTok" ir "Webex". E klasėje be ekranų taip pat bus įrengta aktyvaus aplinkos apšvietimo sistema.

Taip pat yra "Burmester 4D" erdvinė sistema su 17 garsiakalbių.

Kalbant apie ją, aktyvioji apšvietimo sistema reaguoja į muziką, "tekančiais ritmais galima sukurti švelniai susiliejančias apšvietimo nuotaikas", o greitos sekos sukelia staigius pokyčius.

Likusios interjero dalies "Mercedes" per daug neatskleidė, tačiau akylesni pastebės naują vairą ir minimalistinę centrinę konsolę.

Deimantais dygsniuotos "Nappa" odos sėdynės taip pat atrodo itin patogios.



 Mercedes E klasės automobilyje bus įdiegta asmenukių kamera ir super ekranas su  Mercedes E klasės automobilyje bus įdiegta asmenukių kamera ir super ekranas su  Mercedes E klasės automobilyje bus įdiegta asmenukių kamera ir super ekranas su  Mercedes E klasės automobilyje bus įdiegta asmenukių kamera ir super ekranas su  Mercedes E klasės automobilyje bus įdiegta asmenukių kamera ir super ekranas su
Grįžti į naujienas
  • DPD
  • Citadele
  • SEB
  • MasterCard
  • VISA
  • Paysera