Naujasis BMW M3 CS su didesne galia ir mažesniu svoriu.

Naujienos data: 2023-01-27 10:10:07, Peržiūros: 1217

Atrodo, kad į G80 kartos M3 grįžta CS ženkliukas. Taip, BMW pareiškė, kad 2023 m. pristatys visiškai naują, riboto tiražo BMW M3 CS.

Naujasis BMW M3 CS yra galingiausias kada nors pagamintas M3, todėl "Alfa Romeo Giulia" turėtų saugotis.

BMW M3 CS yra modifikuota BMW M3 ir BMW M4 sukurto didelio sūkių dažnio šešių cilindrų eilinio variklio versija. Jame įdiegta "M TwinPower Turbo" technologija.

Lyginant su BMW M3 Competition, dėl modifikacijų maksimali galia siekia 550 arklio galių - tai 40 arklio galių didesnis maksimalus galingumas.

Naujasis BMW M3 CS nuo 0 iki 100 kilometrų per valandą įsibėgėja per 3,4 sekundės ir pasiekia elektronikos ribojamą maksimalų 303 kilometrų per valandą greitį.

Naujasis M3 CS, kaip ir ankstesnis modelis, siūlomas tik su automatine pavarų dėže, tačiau yra esminis skirtumas. Priešingai nei pirmtakas, naujasis BMW M3 CS turi "xDrive" ir pasirenkamą visų varančiųjų ratų pavarą (AWD).

M3 CS svoris sumažėjo, iš anglies pluoštu sutvirtinto plastiko (CFRB) ir neatsisakant papildomų arklių, neteko maždaug 34 kilogramų.

CFRB naudojamas variklio dangčiui, priekiniam skirstytuvui, oro įsiurbimo angoms, šoninių veidrodėlių dangteliams, galiniam difuzoriui ir bagažinės dangčio spoileriui gaminti.

Be kita ko, centrinei konsolei, pavarų perjungimo svirtelėms ir sėdynėms gaminti panaudotas anglies pluoštas, o siekiant sumažinti svorį panaudotas titano išmetimo duslintuvas.

Signal Green dažymas suteikia gražų akcentą automobiliui.

Tačiau BMW taip pat siūlys šį supersedaną juodos safyro ir Bruklino pilkos spalvos dažais, taip pat šaltos vientisos baltos spalvos, todėl klientams nereikės likti prie žalios spalvos dažų.

Pasak BMW, M3 CS bus gaminamas "ribotais kiekiais", tačiau tikslus skaičius neskelbiamas.

Tačiau žinome viena - modelis bus konstruojamas bendrovės gamykloje Miunchene nuo 2023 m. kovo mėnesio, o jo etapinis pristatymas prasidės tą patį mėnesį.

Svarbiausios naujojo specialiosios serijos modelio rinkos yra Jungtinės Amerikos Valstijos, Vokietija, Jungtinė Karalystė ir Japonija.

Sportinio sedano kaina prasideda nuo 118 700 JAV dolerių, į kurią įskaičiuota 995 JAV doleriai už aptarnavimą ir kelionę iki būsimo šeiminko.



 Naujasis BMW M3 CS su didesne galia ir mažesniu svoriu.  Naujasis BMW M3 CS su didesne galia ir mažesniu svoriu.  Naujasis BMW M3 CS su didesne galia ir mažesniu svoriu.  Naujasis BMW M3 CS su didesne galia ir mažesniu svoriu.  Naujasis BMW M3 CS su didesne galia ir mažesniu svoriu.  Naujasis BMW M3 CS su didesne galia ir mažesniu svoriu.
Grįžti į naujienas
  • DPD
  • Citadele
  • SEB
  • MasterCard
  • VISA
  • Paysera