2023 m. pabaigoje "Tesla Cybertruck" pagaliau bus pradėtas gaminti.

Naujienos data: 2023-01-12 18:40:00, Peržiūros: 1624

Naujoje ataskaitoje teigiama, kad "Tesla" 2023 m. pabaigoje pagaliau pradės masinę savo, kaip kalbama, kibernetinio sunkvežimio gamybą. Tai yra dvejais metais vėliau, nei buvo teigiama iš pradžių.

Elonas Muskas, "Tesla" generalinis direktorius, teigė, kad "Cybertruck" bus pradėtas gaminti 2021 m. Cybertruck pirmą kartą paminėtas buvo 2019 m. Neseniai E. Muskas pareiškė, kad pirmieji "Cybertruck" pristatymai prasidės kitų metų viduryje, ir ši data jau praėjo. Remiantis dviem "Reuters" cituojamais šaltiniais, dabar paaiškėjo, kad masinė gamyba prasidės 2023 m. pabaigoje.

"Reuters" duomenimis, pirkėjams, kurie jau sumokėjo 100 JAV dolerių užstatą už rezervaciją, atrodo, teks dar ilgiau laukti, kol galės atsiimti pristatytą prekę. Tai reiškia, kad jiems teks laukti dar ilgiau.

Pažymėtina, kad "Tesla" nepasakė, kokia bus galutinė "Cyberttruck" kaina ir kokios bus galutinės jo specifikacijos, kai jis bus pradėtas tiekti. Skelbiant 2019 m., buvo manoma, kad kaina bus apie 40 000 JAV dolerių, tačiau, atsižvelgiant į infliacijos lygį, tai nebeatrodo nė iš tolo tikėtina. Per pastaruosius kelerius metus "Tesla" nuolat didino savo esamos elektromobilių linijos kainas, o tai rodo, kad "Cybertruck" kaina gerokai padidės.

Kalbant apie nuolatinį "Cybertruck" vėlavimą, E. Muskas anksčiau šią problemą aiškino pasaulinio komponentų tiekimo trūkumu. Prasidėjus COVID-19 pandemijai, daugumos didžiųjų gamintojų naujų automobilių tiekimą paveikė panašios problemos. Tesla nėra vienintelė bendrovė, susidurianti su šiomis problemomis.



 2023 m. pabaigoje  2023 m. pabaigoje  2023 m. pabaigoje  2023 m. pabaigoje
Grįžti į naujienas
  • DPD
  • Citadele
  • SEB
  • MasterCard
  • VISA
  • Paysera