2024 m. "Mercedes CLA" įgaus naują išvaizdą ir daugiau technologijų.

Naujienos data: 2023-01-19 07:35:27, Peržiūros: 1512

Ką tik pristatytas 2024 m. "Mercedes CLA", kurio išorė šiek tiek pakeista. Tačiau tai dar ne viskas; jis taip pat gavo naujas technologijas ir jėgos agregato patobulinimus. Tai atnaujinimai, panašūs į tuos, kurie pasirodė mechaniškai giminingoje A klasėje 2022 m. pabaigoje.

2024 m. "Mercedes CLA" bus tik nežymiai atnaujintas stilius, pvz., naujas apatinis priekinis buferis ir naujos grotelės su "Mercedes" žvaigždės raštu.

Dabar visi CLA modeliai standartiškai komplektuojami su LED "High Performance" priekiniais žibintais, kurių žibintų viduje yra naujas grafinis parašas.

Be to, atnaujintus CLA modelius "Mercedes" siūlys su trimis papildomais 19 colių dizaino ratlankiais ir dviem visiškai naujomis spalvomis - "Hyper Blue" ir "Spectral Blue".

Nuo šiol "Mercedes CLA 2024" prietaisų skydelis ir informacinės ir pramoginės sistemos standartiškai turi 10,25 colių ekraną.

Be to, Vokietijos automobilių gamintojas pristatė visiškai naujas "komforto sėdynes", aptrauktas sintetine oda ir pagamintas vien iš perdirbto audinio. Naujasis CLA standartinėje komplektacijoje turi daugiau įrangos, todėl jums nereikės mokėti už kiekvieną papildomą įrangą.

Naudingų funkcijų sąraše - atbulinės eigos kamera ir pažangiausi LED priekiniai žibintai su tolimųjų šviesų asistentu.

Atnaujinus pagalbos vairuotojui paketą patobulintas pagalbinės juostos palaikymo sistemos vairavimo valdymas.

2024 m. "Mercedes CLA" ir toliau bus siūlomas su "Shooting Brake" kėbulo tipu ir keturių durų kupė kėbulo tipu.

Nuo šiol benzininiams varikliams siūloma 48 voltų "mild-hybrid" sistema, kuri pagerina reakcijos laiką ir sumažina degalų sąnaudas.

Taip pat galima rinktis CLA 250e - iš tinklo įkraunamą hibridinį modelį su šiek tiek galingesniu elektros varikliu ir greitesnio įkrovimo galimybėmis.

CLA vis dar siūlomi 35 ir 45 AMG modeliai. Abiejuose yra nauji apmušalai, o 35 modelyje įdiegta ta pati švelniai hibridinė sistema, kaip ir ne AMG modeliuose.

Jei ieškote ko nors išties originalaus, specialiosios laidos "AMG Street Style Edition" turi matinius "Mountain Grey" dažus ir fluorescencines interjero bei eksterjero detales.

Kainos dar nepaskelbtos, tačiau dabartinė pradinė 35 400 EUR dolerių automobilio kaina turėtų šiek tiek padidėti.



 2024 m.  2024 m.  2024 m.  2024 m.  2024 m.  2024 m.
Grįžti į naujienas
  • DPD
  • Citadele
  • SEB
  • MasterCard
  • VISA
  • Paysera